zaterdag 18 februari 2017

Blij van de Barnsteenketting

Barnsteen, wat is het en hoe werkt het?


In veel Europese landen is het dragen van barnsteenkettingen heel normaal en wordt het zelfs aangeraden door bijvoorbeeld verloskundige en kinderartsen.

Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is uit de naaldbomen gedropen en daarna versteend. Barnsteen is geen steen maar een soort hars, het voelt niet koud aan en het is heel licht te dragen.Wanneer een kindje een barnsteenketting draagt en deze op de huid gedragen wordt komt er door de lichaamswarmte barnsteenzuur vrij. Dit werkt onder andere pijnstillend. Je kunt het een beetje zien alsof je zalf op je huid smeert of een kruidenthee neemt. Niks zweverigs, het is gewoon een stofje wat iets teweeg brengt in ons lichaam.


Barnsteenzuur is pijnstillend, verminderd de speekselvorming en onderdrukt eventuele ontstekingen. Super handig bij doorkomende tandjes dus!Barnsteen wordt ook gebruikt om klachten van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheid, te verminderen. Maar er zijn nog meer zaken waar het barnsteenzuur een positieve invloed op heeft, zoals de darmen, de milt, nieren, keel en galblaas. Ook stimuleert het de genezing van wonden en kan het gewrichtsklachten verminderen.


Barnsteenzuur wat vrijkomt door contact met de huid kan ook een positieve invloed hebben op het zelfvertrouwen. Want het stimuleert een open, spontane, flexibele lichaamshouding. En niet te vergeten, de kettinkjes zijn ook gewoon een prachtig sieraad met een natuurlijke uitstraling! Wij vinden dat het de puurheid en natuurlijkheid die kinderen hebben super mooi versterkt. Het staat jou kindje vast ook prachtig!




We krijgen regelmatig enthousiaste en verraste reacties van jullie over de werking van de Barnsteenketting. Super leuk vinden we dat! Vooral telkens de 'het werkt echt!' . 
We horen dat kindjes minder kwijlen en nauwelijks last hebben van doorkomende tanden en kiezen. Ook lijken verkoudheidjes en de daarbij horende (oor/keel)ontstekingen ook echt minder te zijn.We vinden het fantastisch om te horen dat jullie kindjes blij en ontspannen zijn door iets wat je bij Mountain Green gevonden hebt. Daar doen we het voor!


Denk je dat jou kindje ook geholpen is met zo'n mooie ketting? Hier vind je ze! En als je meer info wil: info@mountaingreen.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie posten